Konsultverksamhet

Vi erbjuder löpande konsultförmedling, där vi erbjuder våra kompetenta och erfarna IT-utvecklare att ingå i era utvecklingsorganisationer.  
Våra konsulter är flexibla och har lätt för att anpassa sig efter olika organisationer och arbetssätt; de har alla erfarenhet av agila utvecklingsmetoder.  
 
En av styrkorna med Weboholics konsultverksamhet är att vi är ett utvecklingsföretag som ser till att våra konsulter får fortlöpande utbildning. Vi satsar på långsiktiga relationer med våra kunder och erbjuder fullständig outsourcing om så önskas.
 
Vill ni koncentrera er på er affärsverksamhet kan vi erbjuda er med ett outsourcingpaket där vi hjälper er med kravanalys + utveckling + och drift. Läs mer om detta här.

Våra konsulter

Raul Chirinos Coya

Software Engineer med lång och bred erfarenhet inom IT. Arbetserfarenhet från Silicon Valley, CA och Stockholm innefattande en mängd olika projekt innefattande användargränssnitt, hårdvara, utveckla / konvertera mjukvarubibliotek och utveckling av webbapplikationer.

Resultatinriktad, noggrann och affärsinriktad samt utmärkta sociala egenskaper för arbete i grupp. Nuvarande intressen innefattar utveckling av användargränssnitt med fokus på presentation, funktionalitet och användarvänlighet.

Mikael Elofsson

Mikael är utvecklaren och konstnären som ser möjligheter in i det sista. Utöver utvecklandet av mobil- och webbapplikationer, älskar han visuell kommunikation, musikproduktion och filmklippning. De många strängar som finns på hans lyra spelar han alltid på med eftertänksamhet och noggrannhet, samt med ett vaket öga för hur det han skapar passar in i helheten. Hans grundvision förmedlar samtidigt hans attityd: ”Att skapa och driva projekt som lyfter andra människor, får andra människor att utvecklas och komma närmare sin egen inre potential.”

Karol Ziolkowski

En utvecklare med bred IT-kunskap som inte går vilse i kod, hårdvara eller nätverk. Är nyfiken som en strut och alltid vill förbättra sin it-kompetens inom best practice och ny teknik. Medan han är självgående och kan lösa och arbeta själv, är han en bra lagspelare och hjälper gruppen att hålla fokus och att programkvaliteten är bra och håller måttet.

Bratislav Stankovic

Är Microsoft, Cisco, CompTIA och Novell certifierad och högskoleutbildad inom både pedagogik och datateknik. Han är en pedagog, tekniker och projektledare som har lång erfarenhet av arbete med support, nätverk, utbildning, trafikstatistik, säkerhet och hänvisningssystem ibland annat hos Telia, Ericsson, Relacom, Multicom Security/Addsecure.

En av hans hobbies har varit att skaffa maximalt antal certifieringar inom IT.

Magnus Olsen

mer information kommer...

Sasa Jovanovic

Jag är en erfaren utvecklare och företagskonsult med en examen i Bachelor of Business Management; har hanterat datavetenskapstekniker innan det blev populärt och vill nu få andvändning av mitt djupgående erfarenhet som datavetare. Mitt fokus är att vara skicklig på att samla in, analysera och tolka stora datamängder, utveckla prognosmodeller med en djup förståelse av problemområdet och min förmåga att uppfatta både den tekniska och affärsmässiga aspekten av ett forskningsfält

Förutom hans många datorspråk, behärskar han de mänskliga språken engelska, ryska och serbiska, Svenska är hans nästa mål.

The page has some warnings