Referenser
Projekt
[
We help you use patents and trademark protection as part of your commercial process.

Netonomics' scientific foundation making the difference is mathematical programming involving combinatorial optimization. The key ability is to define the most relevant view on issues. Applied by specialistgs with thorough and broad telecom experience we produce solutions with significant direct contribution to your bottom line. 

Weboholics designade och utvecklade en ny hemsida som baseras på wEngine 3.0

Språkservice 24 erbjuder undervisning och studiehandledning i modersmål och moderna språk för förskolor, skolor, och gymnasier.

Weboholics har utvecklat ett administrativt verktyg för att administrera skolor, lärare, kurser och scheman med möjlighet att ta ut olika rapporter.

Casa Rosabel hyr ut lägenheter och stugor på La Palma för gäster från hela världen. Casa Rosabel är populärt bland amatörastronomer och erbjuder uthyrning av teleskop och annan utrustning för detta.

Weboholics utformade websidan som innefattar bokning av boende och hyrbilar och kan visas på 6 olika språk.

Bohmans Trafikskola är specialiserade på intensivutbildning för B körkort. De utbildar för B-körkort, bil med tungt släp, moped klass 1 och 2, Risk 1 och 2 samt handledarutbildning.

Weboholics designade och utvecklade en ny hemsida som baseras på wEngine 2.0

Jonathan Olsson är en konsult specialiserad på att tillhandahålla rådgivning, expertkunskaper och analyser kopplat till EU-lagstiftning, med fokus på olika aspekter av samordning av social trygghet och gränsöverskridande hälso- och sjukvård, dvs nödvändig eller planerad vård som tas emot under en tillfällig vistelse utomlands.

Weboholics utvecklade den nya hemsidan som baseras på den nya versionen 2.0 av wEngine

Vägvisarna är ett konsultföretag med inriktning på utbildning och personlig utveckling.

Weboholics utformade företagets nya hemsida.

Bromma IT Support är ett konsultföretag som vänder sig till företag i olika branscher. De tar hand om drift och IT-support av servrar och klientdatorer samt kringutrustning.

Weboholics utformade företagets nya webbplats med senaste versionen av wEngine.

Noble Luxury erbjuder en kollektion av lyxiga badrumsartiklar med hög kvalite.

Weboholics designade företagets webbplats som innefattar webbshop med säkra kortbetalningar och administrationsverktyg för webshoppen.

 

Alice Schneiter är en fotomodell som arbetar med olika typer av uppdrag inom mode.

Weboholics utvecklade en modeblogg åt henne som bygger på den senaste versionen av wEngine. En trevlig blog med ett antal finesser. Bloggen fungerar bra på alla typer av enheter.

 

ER Performance är specialiserade på ombyggnation och tuning av märkesbilar och komponenter till dessa. ER Performance har flerårig bakgrund från racing och rally och driver idag ett mycket framgångsrikt tävlingsstall inom racingen.

Weboholics utvecklade hemsidan och baserade lösningen på wEngine. Sajten anpassar sig efter alla skärmtyper och har bra prestanda.

Medalgon startades 1995 och arbetar med vidareutbildning för olika personalkategorier. Medalgon är specialiserade på föreläsningsserier/kurser för personal som arbetar med Barn- och Ungdom.

Weboholics tog fram en webapplikation som hjälper Medalgon att marknadsföra och administrera föreläsningar och talare. Tjänsten baseras på wEngine.

 

Dennis Johannessons Mobilkranar arbetar med lyft och transport, men erbjuder även tunghantering och minikranar för speciella arbeten.

Weboholics designade och utvecklade hemsidan som bygger på Asp.Net MVC.

Er Invest är ett företag vars huvuduppgift är att investera, utveckla och tillhandahålla kompletta lösningar samt konsulttjänster till industri, offentlig förvaltning samt privat kunder.

Weboholics utvecklade en snabb och responsiv hemsida baserad på Asp.Net MVC.

Philip Morris International Inc. (PMI) är det ledande tobaksföretaget, med produkter sålda i mer än 180 länder

Weboholics designade och utvecklade en dashboard för beslutsstöd och informationshantering för Philip Morris International Norway. Plattformen som användes var Asp.Net MVC, SVG.

Kommentarer från våra kunder
Weboholics har gjort våran hemsida. Vi har fått den perfekt och välgjord precis efter våra önskemål. Jag kan verkligen rekommendera Weboholics till alla!
Nicklas Bohman, trafikskolechef
Bohmans trafikskola
commentator
Weboholics har varit en bra speaking partner för vår nya hemsida. De har varit noggranna, tålmodiga, flexibla och mycket servicesinnade och fixat de saker vi begärt och ibland förslagit egna kreativa lösningar på problemställningar som uppstått under vägen.
Peter Wittorf, VD
Medalgon Utbildning AB
commentator
Vi har lång erfarenhet av de skickliga utvecklarna på Weboholics och vi har samarbetat under ett antal projekt. Fördelarna jag ser med vårt samarbetet är att jag vet vad jag kan förvänta mig i alla lägen och att utlovat också levereras. Det är otroligt viktigt att vi kan känna oss trygga.
Anders Björkman
ITalliansen Norden AB
commentator
Vi är mycket nöjda med Weboholics som leverantör. It experter som verkligen ger ett proffsigt intryck.

Rekommenderas varmt!
Jens Sandberg
DJMK
commentator

I have been working with Weboholics during a project related to business intelligence and data visualization in 2012. Weboholics have a good business understanding and very strong technical knowledge and background.

Jesse and his team really took the advantage of work with the latest technologies to help solving business needs.

Using Weboholics for web development projects is something I can strongly recommend.

Rickard Gibson, Team Leader
IS Sales & Marketing
Systems Nordics, Philip Morris AB
commentator
The page has some warnings